Webdesign

Je weet wat je wil, maar je hebt niet genoeg kennis om jouw visie en ideeën op papier te krijgen

N

En je bent toe aan een website waar je trots op bent. Eentje waar je je klanten zonder schaamte naartoe kunt sturen voor meer informatie.

N

Je bent vaak druk bent met alles wat met ondernemen te maken heeft. En hoewel je het liefst alles zelf leert, doet en uitwerkt, loop je op dit moment over omdat je business begint te groeien. De enige reden dat je op dit punt vast blijft zitten, is omdat je website niet doet wat hij zou moeten doen. Het voelt als een blok aan je been en je blijft het daarom uitstellen.

N

Je trekt niet de juiste klanten aan met je huidige website of de aanvragen via je website blijven überhaupt uit.

N

Wat je eigenlijk graag zou willen is opvallen en jezelf laten zien door middel van een mooie website die op jouw visie aansluit. Het plaatje moet compleet zijn en daarbij hoort een website die niet alleen dient als een online visitekaartje, maar eentje die jouw persoonlijkheid weerspiegelt, de juiste klanten aantrekt én je conversie verhoogt.

Casa Altavista mockup | Webdesign | Global Graphics
Website en Webshop ontwerp Lunergy | Webdesign | Global Graphics
Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

Je hebt zoveel ideeën en gaat het liefst met alles tegelijkertijd aan de slag

En dat begrijp ik helemaal! Als creatieve ondernemers hebben we nu eenmaal veel verschillende interesses en willen we alles zelf leren. We zijn nou eenmaal zo ver gekomen in onze business doordat we zo graag nieuwe skills leren. Maar uiteindelijk gaat het hele “zelluf doen” je groei in de. weg zitten. Het maken van een website of het designen van je eigen huisstijl is niet jouw kerntaak, daar ligt niet jouw kracht. Door dit soort taken uit te besteden gun je jezelf te groeien én als je een expert inhuurt dan heb je de investering er binnen no time weer uit. Beloofd.

Ik gun jou:

  • Een prachtige én converterende website, geheel in de stijl van jouw bedrijf en aansluit op jouw visie en persoonlijkheid
  • Een online visitekaartje die uitstraalt wie je bent en laat zien wat je doet. Eentje die je met trots kunt laten zien aan jouw (potentiële) klanten
  • Een website waar jouw (potentiële) klanten moeiteloos doorheen worden geleid zodat ze alles over jou en je bedrijf te weten komen en zo echt die connectie kunnen maken
  • Een stressfactor minder, want over je website hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken. Die staat als een huis

De stappen die we gaan doorlopen

Stap 1 - Kennismaking bij Global Graphics

STAP 1

We plannen een intake waarbij we direct diep ingaan op jouw bedrijf en je wensen voor je nieuwe website

Stap 2 - Ik begin direct met het omzetten van jouw ideeën naar een concreet ontwerp | Global Graphics

STAP 2

Na het gesprek en het invullen van een vragenlijst ga ik aan de slag met het maken van een voorstel

Stap 3 - We nemen het ontwerp samen door en jij geeft feedback | Global Graphics

STAP 3

We spreken het ontwerp samen door. Vervolgens krijg jij de kans om feedback te geven, die ik direct verwerk

Stap 4 - Oplevering van het ontwerp | Global Graphics

STAP 4

Het ontwerp kan online dus we plannen een datum voor lancering. Nu kun jij gaan shinen met je nieuwe website!

Na het traject..

  • Heb jij een website die helemaal “jou” uitstraalt en waar je helemaal happy van wordt, iedere keer dat je hem opent
  • Heb je een website waar je je niet meer voor hoeft te schamen. Vol trots kun je familie, vrienden, opa en oma, de roddeltante uit het dorp of wie er dan ook geïnteresseerd mag zijn, je website laten zien
  • Weet je hoe je zelf aanpassingen moet doen aan je website. Zo heb je niet iedere keer een dure webdesigner nodig
  • Weten klanten je beter te vinden en komen die aanvragen snel genoeg
Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

words of endearment —

Met de snelle service van Britt en haar proactieve ideeën is mijn bedrijf nu weer echt een visitekaartje voor mijn bedrijf. Ik heb nu alle ruimte om mijn portfolio uit te lichten en blogs te schrijven. Het technisch onderhoud aan de ‘achterkant’ neemt ze vanaf nu ook voor haar rekening. Als ik ergens tegenaan loop met de website, helpt Britt me het snel weer op te lossen.”

Kim van Gils - Factor Pit

“De website die Britt voor mij heeft gemaakt, is precies wat ik voor ogen had. Ze luisterde heel goed naar mijn wensen en was ook heel helder in wat ik van haar kon verwachten. Ook kwam ze met fijne suggesties die mijn website nog beter hebben gemaakt. Tijdens onze samenwerking verliep de communicatie heel erg vloeiend en het was super fijn om met Britt samen te werken. Nu de website online staat, krijg ik van alle kanten complimenten over hoe mooi het is geworden! Ik ben echt heel erg blij met het resultaat en met hoe onze samenwerking is verlopen. Dankjewel Britt!”

Sabine Oerlemans - Sahane Stories

“Ik ben absoluut tevreden met de website die Global Graphics voor ons bedrijf heeft ontworpen. Britt heeft fantastisch werk geleverd door onze visie te vertalen naar een prachtig ontwerp. De site is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. De communicatie met Britt was uitstekend en ze is zeer goed omgegaan met mijn feedback. Ik zou Global Graphics ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare webdesignservice.”

Lucas Maandag - Fit met Lucas

“Britt heeft mij super geholpen met het opzetten en naar wens maken van mijn webshop. Britt heeft een goed gevoel voor grafisch design waardoor ik haar vaak genoeg haar gang kon laten gaan met bepaalde ontwerp-keuzes. Verder is ze heel flexibel beschikbaar, communiceert ze duidelijk en zet ze vaak net dat stapje extra waardoor je het voelt dat ze écht meedenkt met je. Kortom een super fijne samenwerking met top resultaat!”

Shauna van Gaalen - Lunergy

Tarieven

De prijzen hieronder worden exclusief BTW weergegeven. 

Basis
Pakket

 

Kennismakingsgesprek

Intakevragenlijst

Contentsessie

Onepager website

Ontwerp op maat

Custom 404-pagina

Custom bedank-pagina

1 revisie ronde

Responsive website

SEO-proof

Handleiding op maat

1 jaar gratis Divi

3 maanden gratis onderhoud

Oplevering: 1-2 weken

Vanaf

€699

Meest gekozen!

Compleet
Pakket

 

Kennismakingsgesprek

Intakevragenlijst

Contentsessie

Tot 5 webpagina’s

Ontwerp op maat

Custom 404-pagina

Custom bedank-pagina

2 revisie rondes

Responsive website

SEO-proof

Handleiding op maat

1 jaar gratis Divi

6 maanden gratis onderhoud

Oplevering: 3-4 weken

Vanaf

€999

Extended
Pakket

 

Kennismakingsgesprek

Intakevragenlijst

Contentsessie

Meer dan 5 pagina’s

Ontwerp op maat

Custom 404-pagina

Custom bedank-pagina

2 revisie rondes

Responsive website

SEO-proof

Handleiding op maat

1 jaar gratis Divi

6 maanden gratis onderhoud

Oplevering: 4-6 weken

Vanaf

€1199

Niet zeker welk pakket het beste bij je past?

Weet je niet zeker welk pakket het beste bij aansluit bij jou en jouw situatie? Of heb je al een bestaande website maar wil je deze uitbreiden met bijvoorbeeld een blogsectie, salespage of andere pagina? Ik denk graag met je mee. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Webdesign

Wat moet ik aanleveren voor een nieuwe website?

Er zijn een aantal dingen die ik nodig heb om voor je aan de slag te kunnen. Ik heb er een uitgebreide blog over geschreven die je hier kunt terugvinden.

Ik heb geen domeinnaam & hosting, wat nu?

Je kunt ervoor kiezen om zelf je hosting en domeinnaam te regelen voordat we gaan starten met de bouw van je website. Vind je dit toch een beetje spannend en laat je dit liever over aan mij? Dan stel ik alles kosteloos voor je in. De kosten voor je domeinnaam en hosting factureer ik dan jaarlijks aan je door. 

Hoe zit het met onderhoud aan mijn website?

Veel van mijn klanten willen niet continu bezig zijn met taken waar ze niet direct omzet uit halen. En dat snap ik! Daarom kun je bij mij een onderhoudspakket afnemen. Wat dit precies inhoudt en welk prijskaartje daaraan hangt kun je hier terugvinden. 

Nog vragen? Twijfel dan niet en neem contact met me op door het contactformulier op de contactpagina in te vullen, of door te mailen naar hallo@global-graphics.nl

Mag ik zelf aanpassingen doen aan mijn website?

Heb je je website door mij laten bouwen, dan kan het zijn dat je je afvraagt of je zelf aanpassingen mag doen aan je website. De gemaakte website is nu van jou, dus je mag ermee doen wat je wil. Houd er alleen wel rekening mee dat de gemaakte keuzes zijn gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid, SEO-technisch en natuurlijk ook met oog op design. Aanpassingen doen aan je website is daarom niet altijd aan te raden, maar het mag wél.

Heb ik voor iedere aanpassing een webdesigner nodig?

Nee, zeker niet. Je krijgt na oplevering van jouw website een handleiding van mij. Hierin staat heel gemakkelijk omschreven hoe je aanpassingen kunt doen aan je eigen website. Denk dan aan: het aanpassen van kleuren, teksten en foto’s.

Via welk platform wordt mijn website gebouwd?

Ik bouw alle websites via WordPress. Dit doe ik in combinatie met een builder, zoals bijvoorbeeld Divi of Elementor. Heb je een voorkeur voor een bepaalde builder? Laat het me tijdens ons kennismakingsgesprek weten!

Bouw je ook websites op basis van een bestaand design?

Het kan zijn dat je door een grafisch vormgever al een ontwerp hebt laten maken van jouw website zodat deze volledig in lijn ligt met jouw branding. Ik kan je zeker helpen bij het realiseren van een website aan de hand van dit ontwerp. Wél kijk ik graag met je mee naar de opbouw van de website. Want iets kan er natuurlijk heel mooi uitzien, dat betekent nog niet dat het ook goed werkt op een website.

Je kunt hiervoor volledig vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen via deze link.

Is het laten herontwerpen van mijn bestaande website ook mogelijk?

Het is zeker mogelijk om een bestaande website te laten herontwerpen. Dit komt erg vaak voor. Meestal met de reden dat het niet meer volledig aansluit op je wensen en op de doelgroep, of omdat je je website zelf hebt gebouwd en daardoor niet alles optimaal meer werkt. 

Laten we in gesprek gaan over wat er precies moet gebeuren, zodat ik aan de hand daarvan een passende prijsindicatie kan geven. Plan bijvoorbeeld geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in of neem contact op door het contactformulier in te vullen. 

Wat als er zich na de lancering nog technische problemen voordoen?

Ondervinden zich binnen één week na de lancering problemen, dan los ik deze kosteloos op. Doen de problemen zich later voor, dan kan dat zijn door updates die zijn uitgevoerd. Ik los deze problemen graag voor je op tegen mijn vaste uurtarief, of je kunt ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement af te nemen. Ga je voor het complete onderhoudspakket, dan zit het oplossen van dit soort technische problemen er bij de prijs in. 

Kan ik later nog extra's aan mijn website toevoegen?

Ik ben van mening dat een website nooit af is. Het is dus zeker mogelijk om op een later tijdstip nog extra’s aan je website toe te voegen. Denk aan extra pagina’s, een gratis weggever, een uitgebreider aanbod of zelfs een blog. Neem in dat geval zeker even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.  

Blijf niet langer rondlopen zonder website voor je business óf een website die totaal niet meer bij je past. Plan vandaag nog een call in.