Boek de gratis webscan

Herken jij deze pijnpunten als het om je huidige website gaat?

Je merkt dat..

.. je website al enige tijd online staat, maar de aanvragen en verkopen blijven uit.

.. je klanten niet gemakkelijk hun weg kunnen vinden binnen je website 

.. de logica uit je website is verdwenen na het toevoegen van nieuwe pagina’s

.. potentiële klanten al binnen een aantal seconden je website verlaten

.. je website nogal traag laadt

.. je website slecht vindbaar is

.. je niet weet of je website wel aansluit bij de behoeften van je doelgroep

Lees dan hieronder verder!

 

3
Mockup Wedding Sparkles | Webdesign Global Graphics
Website ontwerp Nagelstylingcursus | Webdesign | Global Graphics
Website Ontwerp Bed & Breakfast BijKaat Deurne | Webdesign | Global Graphics

Een websitescan is de oplossing!

Tijdens de websitescan stuur ik je een vragenlijst toe en aan de hand van de antwoorden die jij geeft over jouw doelgroep, duik ik in de rol van jouw ideale klant. Ik loop je website door en maak notities over mijn bevindingen. Heb je liever een schermopname? Ook dat kan.

Ik lever een document bij je aan met daarin concrete tips voor het verbeteren van jouw website. Dit zijn tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Merk je dat je de kriebels krijgt als je deze feedback moet verwerken? Ik bied ook onderhoudsabonnementen en strippenkaarten aan, waardoor je dit kunt uitbesteden. Zo kun jij je bezighouden met andere belangrijke taken binnen je business.

Wil je hier meer over weten? Je kunt geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek bij me inplannen, of je kunt een kijkje nemen op deze pagina.

Dit is wat je kunt verwachten

Een korte intakevragenlijst zodat ik meer te weten kan komen over jouw doelgroep en het doel van jouw website.

Een uitgebreide analyse van je website, waarin ik in de rol duik als jouw ideale klant.

Een document of video met daarin concrete handvaten zodat jij direct aan de slag kunt met het verbeteren van jouw website

Een webdesigner/webbouwer die met je meekijkt op het gebied van prestaties, veiligheid, gebruikservaring, conversie, vindbaarheid en responsive design.

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

words of endearment —

Omdat ik niet helemaal tevreden was met mijn website, heb ik door Britt een websitescan laten doen. De scan is heel uitgebreid en de feedback uit de scan, is in begrijpelijke taal geschreven. Ik ga zeker met de tips aan de slag om de bezoekers op mijn website een nog fijnere ervaring te geven. Voor mij is de scan een bevestiging geweest dat mijn website nog meer verbeterd kan worden. En met de concrete tips wat verbetering kan gebruiken, kom ik al een heel eind.

— Bianca Feron van B-Factor

Wauw, wat een uitgebreide informatie brengt Britt samen in de websitescan. Heel overzichtelijk en gestructureerd. Ook makkelijk stap voor stap toe te passen en je kunt zelf bepalen welke tips je toepast en welke niet.  Het is duidelijk dat Britt veel kennis van zaken heeft en jou op weg helpt naar een website met meer sales.
— Melanie Schepers van Senora

Wat is de investering?

Websitescan
Onepager

 

Uitgebreide intakevragenlijst

Uitgebreide analyse van je website

Concrete handvaten voor het verbeteren van jouw website

Inzicht in het verbeteren van prestaties, veiligheid, gebruikservaring, vindbaarheid en responsiveness

Tips waarmee je direct aan de slag kunt

Geschikt voor een onepager

 

€59
Gratis

Websitescan
Compleet

 

Uitgebreide intakevragenlijst

Uitgebreide analyse van je website

Concrete handvaten voor het verbeteren van jouw website

Inzicht in het verbeteren van prestaties, veiligheid, gebruikservaring, vindbaarheid en responsiveness

Tips waarmee je direct aan de slag kunt

Geschikt voor een complete website

 

€99
Gratis

Vraag hieronder een gratis webscan aan

Veelgestelde vragen

Webscan

Wat is een webscan en waarom is het belangrijk?

Een webscan is een grondige analyse van je website om verbeterpunten te identificeren op gebieden zoals SEO, prestaties, gebruiksvriendelijkheid en meer. Het is belangrijk omdat het je helpt om de effectiviteit van je website te verbeteren en je online aanwezigheid te versterken.

Hoe kan een webscan mijn bedrijf helpen?

Een webscan kan je bedrijf helpen door je inzicht te geven in hoe je website presteert en welke stappen je kunt nemen om de gebruikerservaring te verbeteren, meer verkeer aan te trekken en je conversieratio te verhogen.

Hoe lang duurt het voordat ik de resultaten van de webscan ontvang?

De tijd die nodig is om de resultaten van de webscan te ontvangen kan variëren, afhankelijk van de omvang van je website. Het duurt maximaal 3 werkdagen voordat je de resultaten ontvangt.

Wat als ik niet technisch onderlegd ben?

Je hoeft niet technisch onderlegd te zijn om de verbeteringen door te voeren maar het kan ‘t verwerken van de tips wel wat makkelijker maken. Mocht het nou te technisch worden of je merkt dat je geen tijd hebt om de aanpassingen te verwerken, dan help ik je hier heel graag bij. Neem vooral even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe vaak kan ik een scan aanvragen?

Voor nieuwe klanten is de webscan gratis. Heb je meerdere bedrijven of wil je later voor dezelfde website nogmaals een webscan aanvragen, dan worden hiervoor de gebruikelijke kosten in rekening gebracht. 

Ik raad je sowieso aan om je website maandelijks te updaten, na te lopen en kristisch te bekijken. Op die manier kun je je website continu blijven verbeteren en zullen daar gaandeweg steeds meer klanten uit komen. 

Kan ik na de webscan nog verdere ondersteuning krijgen?

Ja, na de webscan bieden we aanvullende ondersteuning en advies om je te helpen bij het implementeren van de aanbevelingen en het maximaliseren van de effectiviteit van je website. Zo bied ik verschillende onderhoudspakketten aan, of je kunt ervoor kiezen om een strippenkaart af te nemen.