Vraag een gratis webscan aan

Staat je website al enige tijd online en blijven de aanvragen of verkopen uit?

Dat is natuurlijk niet wat je had verwacht van je nieuwe website. Je had gehoopt dat de aanvragen direct zouden binnenvliegen nu je online beter zichtbaar bent. Je wéét dat je een gaaf product of dienst aanbiedt dat mensen nodig hebben en je hebt ontzettend veel tijd en moeite gestoken in het opzetten van je bedrijf. Het is dan nogal een domper wanneer de verkopen uitblijven. 

De reden dat je website niet werkt zoals je zou willen, is afhankelijk van verschillende factoren. Het kan zijn dat potentiële klanten het lastig vinden om hun weg te vinden binnen je website, hij sluit niet aan op de wensen van je doelgroep (of je hebt deze nog niet concreet), je website is niet vooruit te branden of mensen kunnen je website überhaupt (nog) niet vinden. 

3
Mockup Wedding Sparkles | Webdesign Global Graphics
Website ontwerp Nagelstylingcursus | Webdesign | Global Graphics
Website Ontwerp Bed & Breakfast BijKaat Deurne | Webdesign | Global Graphics

Kom achter de pijnpunten van je website

Tijdens de websitescan neem ik een video op waarin ik door je website heen loop. Ik deel direct mijn bevindingen en neem je mee in de easy wins voor je website.

Ik neem voornamelijk de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en responsiviteit onder de loep, en bekijk de klantreis grondig om ervoor te zorgen dat potentiële klant soepel door je website worden geleid.

Dit zijn tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Dit is wat je kunt verwachten

Een uitgebreide analyse van je website, waarin ik in de rol duik als jouw ideale klant.

Een video met daarin concrete handvaten zodat jij direct aan de slag kunt met het verbeteren van jouw website

Inzicht in hoe jij de klantreis kunt verbeteren die uiteindelijk tot meer aanvragen of verkopen leiden. 

Een expert die met je meekijkt op het gebied van prestaties, veiligheid, gebruikservaring, vindbaarheid en responsive design.

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

words of endearment —

Omdat ik niet helemaal tevreden was met mijn website, heb ik door Britt een websitescan laten doen. De scan is heel uitgebreid en de feedback uit de scan, is in begrijpelijke taal geschreven. Ik ga zeker met de tips aan de slag om de bezoekers op mijn website een nog fijnere ervaring te geven. Voor mij is de scan een bevestiging geweest dat mijn website nog meer verbeterd kan worden. En met de concrete tips wat verbetering kan gebruiken, kom ik al een heel eind.

— Bianca Feron van B-Factor

“Voor mijn bedrijf MiRutu Holistic Counselling & Healing ontving ik een webscan van Britt. Deze scan was uitgebreid en ik ben al aan de slag gegaan om het aan te passen aan de hand van de adviezen die gegeven zijn en ook duidelijk zijn uitgelegd. Ook verliep de communicatie met Britt heel goed en snel. Ik zou Britt zeker aanbevelen op het gebied van websites maken en website reviews. Dank je Britt. Je bent een topper.”

— Caroline Bijlhout van MiRutu Holistic Counselling & Healing

“Britt heeft voor mijn nieuwe website een websitescan gemaakt. Wat was dat enorm fijn. Doordat je zo in het maakproces zat, zag je een aantal dingen gewoon niet meer. En Britt heeft dat met een video uitleg perfect weten uit te leggen wat er nog aangepast kon worden. Dit deed ze terwijl ze letterlijk door mijn website aan het navigeren was. Dus heel duidelijk. Ik snapte al haar punten en heb ze direct doorgevoerd. Ik kan de website scan van Britt zeker aanbevelen! Het gaat je enorm helpen!”

— Patricia de Boer van Studio Patries

Wauw, wat een uitgebreide informatie brengt Britt samen in de websitescan. Heel overzichtelijk en gestructureerd. Ook makkelijk stap voor stap toe te passen en je kunt zelf bepalen welke tips je toepast en welke niet.  Het is duidelijk dat Britt veel kennis van zaken heeft en jou op weg helpt naar een website met meer sales.
— Melanie Schepers van Senora

Wat is de investering?

Websitescan
Onepager

 

Uitgebreide analyse van je website

Concrete handvaten voor het verbeteren van jouw website, samengevoegd in een video

Inzicht in het verbeteren van prestaties, veiligheid, gebruikservaring, vindbaarheid en responsiveness

Tips waarmee je direct aan de slag kunt

Geschikt voor een onepager

 

€59
Gratis

Websitescan
Compleet

 

Uitgebreide analyse van je website

Concrete handvaten voor het verbeteren van jouw website, samengevoegd in een video

Inzicht in het verbeteren van prestaties, veiligheid, gebruikservaring, vindbaarheid en responsiveness

Tips waarmee je direct aan de slag kunt

Geschikt voor een complete website

 

€99
Gratis

Vraag een gratis webscan aan

Tijdens de scan neem ik jouw huidige website onder de loep en neem
ik je mee in easy wins om van je websitebezoekers klanten te maken. Vul je gegevens in en ik stuur je een scan op maat voor jouw website!

Veelgestelde vragen

Webscan

Wat is een webscan en waarom is het belangrijk?

Een webscan is een grondige analyse van je website om verbeterpunten te identificeren op gebieden zoals SEO, prestaties, gebruiksvriendelijkheid en meer. Het is belangrijk omdat het je helpt om de effectiviteit van je website te verbeteren en je online aanwezigheid te versterken.

Hoe kan een webscan mijn bedrijf helpen?

Een webscan kan je bedrijf helpen door je inzicht te geven in hoe je website presteert en welke stappen je kunt nemen om de gebruikerservaring te verbeteren, meer verkeer aan te trekken en je conversieratio te verhogen.

Hoe lang duurt het voordat ik de resultaten van de webscan ontvang?

De tijd die nodig is om de resultaten van de webscan te ontvangen kan variëren, afhankelijk van de omvang van je website. Het duurt maximaal 3 werkdagen voordat je de resultaten ontvangt.

Wat als ik niet technisch onderlegd ben?

Je hoeft niet technisch onderlegd te zijn om de verbeteringen door te voeren maar het kan ‘t verwerken van de tips wel wat makkelijker maken. Mocht het nou te technisch worden of je merkt dat je geen tijd hebt om de aanpassingen te verwerken, dan help ik je hier heel graag bij. Neem vooral even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe vaak kan ik een scan aanvragen?

Voor nieuwe klanten is de webscan gratis. Heb je meerdere bedrijven of wil je later voor dezelfde website nogmaals een webscan aanvragen, dan worden hiervoor de gebruikelijke kosten in rekening gebracht. 

Ik raad je sowieso aan om je website maandelijks te updaten, na te lopen en kristisch te bekijken. Op die manier kun je je website continu blijven verbeteren en zullen daar gaandeweg steeds meer klanten uit komen. 

Kan ik na de webscan nog verdere ondersteuning krijgen?

Ja, na de webscan bieden we aanvullende ondersteuning en advies om je te helpen bij het implementeren van de aanbevelingen en het maximaliseren van de effectiviteit van je website. Zo bied ik verschillende onderhoudspakketten aan, of je kunt ervoor kiezen om een strippenkaart af te nemen.