Webdesign

Merk jij dat je..

.. als ondernemer heel goed weet wat je wil. Je hebt alleen niet de kennis om jouw visie en ideeën op papier te krijgen.

.. toe bent aan een website waar je trots op bent? Eentje waar je je klanten zonder schaamte naartoe kunt sturen voor meer informatie. 

.. het gevoel hebt dat je niet serieus wordt genomen zonder website of je trekt niet de juiste klanten aan met je huidige website.

.. vaak druk bent met alles wat met ondernemen te maken heeft. En daar kan niet óók nog het maken van een website bij. Het voelt als een blok aan je been, terwijl jij gewoon wil doen waar je goed in bent. 

.. wil opvallen en jezelf laten zien door middel van een mooie website. Het plaatje moet compleet zijn en daarbij hoort een website die dient als een waar visitekaartje, eentje die jou en je bedrijf weerspiegelt. 

.. klaar om jezelf als ondernemer en je bedrijf serieuzer te nemen. Je bent klaar voor de volgende stap, klaar om te groeien.

Casa Altavista mockup | Webdesign | Global Graphics
Website en Webshop ontwerp Lunergy | Webdesign | Global Graphics

Ik gun jou:

Een prachtige én converterende website, geheel in de stijl van jouw bedrijf en aansluit op jouw visie en persoonlijkheid

Een online visitekaartje die uitstraalt wie je bent en laat zien wat je doet. Eentje die je met trots kunt laten zien aan jouw (potentiële) klanten

Een website waar jouw (potentiële) klanten moeiteloos doorheen worden geleid zodat ze alles over jou en je bedrijf te weten komen en zo echt die connectie kunnen maken

Een stressfactor minder, want over je website hoef je je in ieder geval geen zorgen meer te maken. Die staat als een huis

Enthousiast geworden? Laten we een kennismakingsgesprek plannen om jouw wensen te bespreken en te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Gehele nieuwe website

Als je hier terecht bent gekomen, dan is de kans groot dat je toe bent aan een (nieuwe) website. Dat kan zijn omdat je pas net bent gestart met ondernemen, óf omdat je toe bent aan iets nieuws. Je wil het professioneel aanpakken, en daar past natuurlijk een goede website bij, geheel in de stijl van je reeds ontworpen logo en huisstijl én eentje die bij jou en je bedrijf past. 

Ik bied verschillende soorten pakketten aan. De prijzen hiervan zijn afhankelijk van het aantal pagina’s dat je nodig denkt te hebben. Weet je niet zeker hoeveel pagina’s je nodig hebt? Plan geheel vrijblijvend een call in om te kijken wat jouw wensen zijn wat betreft je website! 

 

Het kan zijn dat je wel al een duidelijk beeld hebt van wat je precies nodig hebt. Op de pakketten pagina leg ik je precies uit welke pakketten ik aanbied, welk prijskaartje hieraan hangt en natuurlijk wat er precies in ieder pakket zit. 

Zit er na het zien van de pakketpagina niet precies bij waar je naar op zoek bent? Neem dan even contact met me op door het contactformulier in te vullen. Dan kan ik kijken of ik alsnog iets voor je kan betekenen! 

Bestaande website aanpassen

Het kan zijn dat je al een website hebt. Je hebt deze ondertussen al weer een aantal jaar en je bent toe aan verandering. Zelf ben je veranderd, dus je wil dat je website weer bij je past zoals hij een aantal jaren geleden deed. Ook daar kan ik je bij helpen!

Als er kleine aanpassingen gedaan dienen te worden, dan is het misschien een optie voor je om een strippenkaart bij me aan te schaffen. De strippenkaart is in te zetten voor allerlei kleine klusjes en eventuele aanpassingen op bestaande pagina’s.

De touwtjes zelf in handen hebben?

Heb je niet zoveel te besteden of wil je graag zoveel mogelijk zelf doen? Dat kan! Ik bied namelijk ook de optie om de basis van je website voor je neer te zetten, waarna je de rest zelf doet! Een voorbeeld van een website die zelf is gemaakt door één van mijn klanten kun je hieronder vinden. 

Wat doe ik dan voor je? Het instellen van je hosting en domeinnaam, het klaarzetten van alles wat je nodig hebt om van start te kunnen gaan, én je ontvangt een uitgebreide handleiding waarin alles staat wat je moet weten om je eigen website te kunnen vormgeven. 

 

Door deze optie te kiezen weet je precies hoe je website in elkaar steekt en kun je alle wijzigingen zelf doorvoeren. Mocht je er dan toch niet uitkomen, dan kun je altijd mijn hulp inschakelen door een strippenkaart aan te schaffen! Daarmee kun je mij 10, 15 of 20 uur inzetten om je alsnog te helpen met je website!

Interesse? Laten we een call plannen om jouw wensen te bespreken! Aan de hand daarvan kan ik je advies geven in hoeverre ik je moet helpen en hoeveel dingen je eventueel zelf zou kunnen doen!

words of endearment —

Super blij met onze mooie, kleurrijke website die Britt voor ons heeft gemaakt. Wat ons aansprak was haar persoonlijke aanpak; ze voelde meteen aan wat welke stijl bij ons past en werkte dit samen met ons in overleg uit.

— Petra & Nico van Sportmassage van Dooren

Ik krijg regelmatig lovende reacties van mijn gasten over mijn website. Britt was erg geduldig en heeft mij ook voorzien van goede tips om mijn bed & breakfast zo goed mogelijk aan te kleden! Ik kan Britt dan ook van harte aanbevelen!

— Karin van Bijkaat Bed & Breakfast

Britt heeft mij onlangs geholpen met mijn website. Zelf had ik al een heel stuk van de website gebouwd maar die laatste puntjes op de i lukten maar niet. Toen ik in gesprek kwam met Britt ging alles heel snel. Ze had op zeer korte termijn tijd en was heel duidelijk en transparant in wat ze deed. Ze gaf mij van te voren een prijsindicatie van het werk wat ik gedaan wilde hebben. Maar ze dacht ook gelijk met mij mee en gaf nog wat extra puntjes wat zij ook verstandig vond om te doen. Hier gaf zij gelijk tekst en uitleg bij. Zo kan je voor jezelf de juiste beslissingen nemen of je dat wel of niet wilt.  Dit vond ik erg fijn aan Britt. Zelf ben ik best wel een leek op het gebied van websites bouwen.  Ik zou Britt echt aan iedereen aanraden. Snel en makkelijk in het contact, transparant in wat ze doet en ze denkt met je mee.

— Rachel Bosman van Sharabande Fotografie

Na een tijdje zelf geprobeerd te hebben mijn website opnieuw te ontwerpen, heb ik toch besloten opzoek te gaan naar iemand die dit voor mij kon doen. En wat ben ik blij dat ik voor Britt van Global Graphics gekozen heb! De communicatie was vanaf het begin heel erg prettig en voelde persoonlijk aan. Ze luistert heel goed naar je wensen en kan dit ook heel goed vertalen in het ontwerp van je website. Op al het mailcontact dat we gehad hebben kreeg ik gelijk diezelfde dag antwoord: de communicatie liep heel erg soepel! Vooraf geeft Britt precies aan wat je kunt verwachten en hoe het proces van een nieuwe website aangepakt zou worden.
Ook is Britt erg flexibel. Kortom een zeer tevreden klant!

Ik ben enorm blij met het eindresultaat en onze samenwerking. Eindelijk heb ik een website die echt bij mij past! 

— Nikky de Lange van Schoonheidssalon YourBeauty

“Britt heeft mij bij het afmaken van mijn site fantastisch geholpen. Ze is professioneel, accuraat en werkt volgens afspraak. Ze denkt goed mee en niets is teveel. Ik ben erg blij met eindresultaat van mijn website! Hij is precies geworden zoals ik voor ogen had!”

— Minke Leegwater-Rademaker van Wedding Sparkles

Blijf niet langer rondlopen zonder website voor je business óf een website die totaal niet meer bij je past. Plan vandaag nog een call in.