Webdesign

Mockup Wedding Sparkles | Webdesign Global Graphics
Rewoman mockup | Webdesign Global Graphics
Mockup Sahane Stories | Global Graphics
Website en Webshop ontwerp Moono Bracelets | Webdesign | Global Graphics
Sportmassage van Dooren Mockup | Webdesign | Global Graphics
Website Ontwerp Bed & Breakfast BijKaat Deurne | Webdesign | Global Graphics
Mockup Lunergy.nl webshop | Global Graphics
Casa Altavista Mockup | Webdesign | Global Graphics
Casa Altavista mockup | Webdesign | Global Graphics
Mockup schoonheidssalon YourBeauty Breda | Global Graphics

words of endearment —

words of endearment —

Super blij met onze mooie, kleurrijke website die Britt voor ons heeft gemaakt. Wat ons aansprak was haar persoonlijke aanpak; ze voelde meteen aan wat welke stijl bij ons past en werkte dit samen met ons in overleg uit.

— Petra & Nico van Sportmassage van Dooren

Ik krijg regelmatig lovende reacties van mijn gasten over mijn website. Britt was erg geduldig en heeft mij ook voorzien van goede tips om mijn bed & breakfast zo goed mogelijk aan te kleden! Ik kan Britt dan ook van harte aanbevelen!

— Karin van Bijkaat Bed & Breakfast

Britt heeft mij onlangs geholpen met mijn website. Zelf had ik al een heel stuk van de website gebouwd maar die laatste puntjes op de i lukten maar niet. Toen ik in gesprek kwam met Britt ging alles heel snel. Ze had op zeer korte termijn tijd en was heel duidelijk en transparant in wat ze deed. Ze gaf mij van te voren een prijsindicatie van het werk wat ik gedaan wilde hebben. Maar ze dacht ook gelijk met mij mee en gaf nog wat extra puntjes wat zij ook verstandig vond om te doen. Hier gaf zij gelijk tekst en uitleg bij. Zo kan je voor jezelf de juiste beslissingen nemen of je dat wel of niet wilt.  Dit vond ik erg fijn aan Britt. Zelf ben ik best wel een leek op het gebied van websites bouwen.  Ik zou Britt echt aan iedereen aanraden. Snel en makkelijk in het contact, transparant in wat ze doet en ze denkt met je mee.

— Rachel Bosman van Sharabande Fotografie

Na een tijdje zelf geprobeerd te hebben mijn website opnieuw te ontwerpen, heb ik toch besloten opzoek te gaan naar iemand die dit voor mij kon doen. En wat ben ik blij dat ik voor Britt van Global Graphics gekozen heb! De communicatie was vanaf het begin heel erg prettig en voelde persoonlijk aan. Ze luistert heel goed naar je wensen en kan dit ook heel goed vertalen in het ontwerp van je website. Op al het mailcontact dat we gehad hebben kreeg ik gelijk diezelfde dag antwoord: de communicatie liep heel erg soepel! Vooraf geeft Britt precies aan wat je kunt verwachten en hoe het proces van een nieuwe website aangepakt zou worden. Ook is Britt erg flexibel. Kortom een zeer tevreden klant!

Ik ben enorm blij met het eindresultaat en onze samenwerking. Eindelijk heb ik een website die echt bij mij past! 

— Nikky de Lange van Schoonheidssalon YourBeauty

Ik vind het lastig om dat wat in mijn hoofd zit te vertalen naar een goede website maar Britt heeft hier perfect vorm aan gegeven.

— Patricia Lapré van Let’s LIV

Super blij met de hulp van Britt! Een hele duidelijke en snelle communicatie. Ik had een kleine opdracht en had het zelf erg druk maar Britt bleef steeds heel vriendelijk en heeft het toen ik akkoord gaf heel snel voor me in elkaar gezet. Inclusief een heel uitleg filmpje hoe ik het vanaf daar zelf kan oppakken.

Heel blij met het resultaat en zal haar zeker aanraden aan anderen.

— Lizet Wesselman van A Wander Food World

De website die Britt voor mij heeft gemaakt, is precies wat ik voor ogen had. Ze luisterde heel goed naar mijn wensen en was ook heel helder in wat ik van haar kon verwachten. Ook kwam ze met fijne suggesties die mijn website nog beter hebben gemaakt. Tijdens onze samenwerking verliep de communicatie heel erg vloeiend en het was super fijn om met Britt samen te werken.

Nu de website online staat, krijg ik van alle kanten complimenten over hoe mooi het is geworden! Ik ben echt heel erg blij met het resultaat en met hoe onze samenwerking is verlopen. Dankjewel Britt!

— Sabine Oerlemans van Sahane Stories

Britt is een topper! De website is nog veel mooier dan ik had durven hopen. Daarnaast verliep de communicatie erg goed en werkt Britt erg snel.

Britt heeft niet alleen mijn website verzorgd, ook heeft ze de bedank-en visitekaartjes van mijn schoenenmerk ontworpen. Britt begreep direct wat ik voor ogen had. Het ontwerp is prachtig geworden.

Ik raad Britt zeker aan! Nogmaals superbedankt Britt!

— Emma Verhoeven van Juul.shoes

Enthousiast geworden?

Laten we kennismaken!

Ben jij, net als deze klanten, klaar om te professionaliseren? Kun je niet wachten om jouw ideale klanten aan te gaan trekken? Wil je een website die compleet aansluit bij jou, je bedrijf en het verhaal dat je wil vertellen? Plan dan vandaag nog een call in.