Pakketprijzen

De prijzen hieronder worden exclusief BTW weergegeven. 

Basis
Pakket

 

Kennismakingsgesprek

Intakevragenlijst

Contentsessie

Onepager website

Ontwerp op maat

Custom 404-pagina

Custom bedank-pagina

1 revisie ronde

Responsive website

SEO-proof

Handleiding op maat

1 maand gratis onderhoud

Oplevering: 2-3 weken

Vanaf

€699

Meest gekozen!

compleet
pakket

 

Kennismakingsgesprek

Intakevragenlijst

Contentsessie

Tot 5 webpagina’s

Ontwerp op maat

Custom 404-pagina

Custom bedank-pagina

2 revisie rondes

Responsive website

SEO-proof

Handleiding op maat

3 maanden gratis onderhoud

Oplevering: 3-4 weken

Vanaf

€999

Extended
pakket

 

Kennismakingsgesprek

Intakevragenlijst

Contentsessie

Meer dan 5 pagina’s

Ontwerp op maat

Custom 404-pagina

Custom bedank-pagina

2 revisie rondes

Responsive website

SEO-proof

Handleiding op maat

6 maanden gratis onderhoud

Oplevering: 4-6 weken

Vanaf

€1199

words of endearment —

Super blij met onze mooie, kleurrijke website die Britt voor ons heeft gemaakt. Wat ons aansprak was haar persoonlijke aanpak; ze voelde meteen aan wat welke stijl bij ons past en werkte dit samen met ons in overleg uit.

— Petra & Nico van Sportmassage van Dooren

Ik krijg regelmatig lovende reacties van mijn gasten over mijn website. Britt was erg geduldig en heeft mij ook voorzien van goede tips om mijn bed & breakfast zo goed mogelijk aan te kleden! Ik kan Britt dan ook van harte aanbevelen!

— Karin van Bijkaat Bed & Breakfast

Britt heeft mij onlangs geholpen met mijn website. Zelf had ik al een heel stuk van de website gebouwd maar die laatste puntjes op de i lukten maar niet. Toen ik in gesprek kwam met Britt ging alles heel snel. Ze had op zeer korte termijn tijd en was heel duidelijk en transparant in wat ze deed. Ze gaf mij van te voren een prijsindicatie van het werk wat ik gedaan wilde hebben. Maar ze dacht ook gelijk met mij mee en gaf nog wat extra puntjes wat zij ook verstandig vond om te doen. Hier gaf zij gelijk tekst en uitleg bij. Zo kan je voor jezelf de juiste beslissingen nemen of je dat wel of niet wilt.  Dit vond ik erg fijn aan Britt. Zelf ben ik best wel een leek op het gebied van websites bouwen.  Ik zou Britt echt aan iedereen aanraden. Snel en makkelijk in het contact, transparant in wat ze doet en ze denkt met je mee.

— Rachel Bosman van Sharabande Fotografie

“Na een tijdje zelf geprobeerd te hebben mijn website opnieuw te ontwerpen, heb ik toch besloten opzoek te gaan naar iemand die dit voor mij kon doen. En wat ben ik blij dat ik voor Britt van Global Graphics gekozen heb! De communicatie was vanaf het begin heel erg prettig en voelde persoonlijk aan. Ze luistert heel goed naar je wensen. En kan dit ook heel goed vertalen in het ontwerp van je website. Op al het mailcontact dat we gehad hebben kreeg ik gelijk diezelfde dag antwoord, de communicatie liep heel erg soepel!
Vooraf geeft Britt precies aan wat je kunt verwachten en hoe het proces van een nieuwe website aangepakt zou worden.
Ook is Britt erg flexibel, door vakantie was ik soms wat later met bijvoorbeeld met mijn teksten aanleveren, maar dit was geen enkel probleem.

Kortom een zeer tevreden klant! Ik ben enorm blij met het eindresultaat en onze samenwerking. Eindelijk heb ik een website die echt bij mij past!” 

— Nikky de Lange van Schoonheidssalon YourBeauty

Niet zeker welk pakket het beste bij je past?

Weet je niet zeker welk pakket het beste bij aansluit bij jou en jouw situatie? Ik denk graag met je mee. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Toevoegingen & Extra’s

Extra pagina’s

per pagina

€99

Blogsectie toevoegen

Vanaf

€299

Websitescan

Andere aanpassingen nodig aan je bestaande website?

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met me op door het contactformulier op de contactpagina in te vullen, of door een kennismakingsgesprek aan te vragen via onderstaande button. Zo kunnen we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!