Leuk dat je er bent!

Wat ontzettend leuk dat je de tijd neemt om meer te weten te komen over het gezicht achter Global Graphics. Mijn naam is Britt van Dooren, opgegroeid in een klein dorpje in het altijd gezellige Brabant. Sinds 2020 ontwerp ik voor jou als ondernemer brandings, websites, visitekaartjes & meer. 

Weten wat ik nog meer voor je kan betekenen? Plan dan een kennismakingsgesprek aan via de knop hieronder.

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

Waar het allemaal begon

Al op jonge leeftijd was ik graag creatief bezig. Om die reden wist ik al vroeg dat ik een creatieve richting op wilde. In 2017 behaalde ik mijn diploma als interieuradviseur maar besloot door te leren voor grafisch vormgever omdat ik het liefst nóg creatiever bezig was. Ook voor deze opleiding bepaalde ik mijn diploma, waarna ik de opleiding tot webdesigner volgde. Voor mijn gevoel was ik namelijk nog niet uitgeleerd en het leek me gaaf om deze twee skills te kunnen combineren. Het leek me toen namelijk al leuk om een eigen onderneming te starten, dus daar hield ik rekening mee met het volgen van een opleiding. Eind 2020 is daarmee Global Graphics ontstaan! 

Laat mij de taken overnemen waarin ík goed ben, zodat jij je kunt focussen op alles waar jíj goed in bent.

Mijn werk in cijfers

Ondertussen heb ik al 45+ klanten geholpen, 20+ websites ontworpen en gebouwd en 30+ designs opgeleverd. Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Laten we een kennismakingsgesprek plannen om te kijken waarmee ik je kan helpen. Zo gaan we jouw website of design professionaliseren en nieuwe klanten binnenhalen! 

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

Wil je graag persoonlijk kennismaken?

Lijkt het je leuk om een call in te plannen om je wensen te bespreken, je vragen aan mij te stellen of gewoon eens te kletsen over je (nieuwe) onderneming? Lijkt me leuk! Hieronder kun je een meeting van een half uur met me inplannen, volledig vrijblijvend. Ik geef je advies over je nieuwe onderneming en beantwoord graag je vragen. Wie weet tot snel!