Leuk dat je er bent!

Wat ontzettend leuk dat je de tijd neemt om meer te weten te komen over het gezicht achter Global Graphics. Mijn naam is Britt van Dooren, webdesigner, grafisch vormgever en professioneel kattenknuffelaar. Opgegroeid in een klein dorpje in het altijd gezellige Brabant waar ik nog steeds met heel veel plezier woon. Sinds 2020 ontwerp ik brandings en websites voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die hun business naar een nieuw level willen tillen óf die vanaf de start van hun business het belang van een pakkende huisstijl en converterende website inzien. 

Hoewel ik zelf helemaal “aan” ga op zachte, rustige en vrouwelijke websites, ben ik overigens zeker niet bang voor een beetje kleur. Dus ook daarvoor kun je bij mij terecht!

Mijn doel? Jouw visie, verhaal en persoonlijkheid verwerken in een branding en/of website die volledig in lijn ligt met wat jij wil uitstralen zodat we alleen nog maar jouw droomklanten gaan aantrekken.

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

“Every great design begins with an even better story.”

Lorinda Mamo

Global Graphics | Webdesign & Grafisch ontwerp

Met mij samenwerken is een goed idee als..

N

Je op mij en mijn expertise durft te vertrouwen

N

Je op zoekt bent naar iemand op wie je ook in de toekomst kunt terugvallen als er aanpassingen gedaan moeten worden aan je website

N

Je graag met iemand samenwerkt die flexibel is en het oké vindt om met strakke deadlines te werken

N

Je jouw business serieus neemt, dit goed wil aanpakken en je bereid bent tijd te investeren zodat we samen iets moois kunnen neerzetten

Laat mij de taken overnemen waarin ík goed ben, zodat jij je kunt focussen op alles waar jíj goed in bent.

Mijn werk in cijfers

Inmiddels heb ik al 65+ klanten geholpen, 30+ websites ontworpen en gebouwd en 45+ designs opgeleverd. Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Laten we een kennismakingsgesprek plannen om te kijken waar jij momenteel staat binnen je business en wat je precies nodig hebt. No strings attached!

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

words of endearment —

“Britt is een leuk mens die snel handelt en actief meedenkt met wat jíj als klant voor ogen hebt. Super service, ik kan niet anders zeggen!”

Wendy Zuur - De Draadzaak

“Ik vind het lastig om dat wat in mijn hoofd zit te vertalen naar een goede website maar Britt heeft hier perfect vorm aan gegeven!”

Patricia Lapré – Let’ LIV

“Britt heeft voor ons meerdere landingspagina’s gemaakt. Ze handelt snel, denkt mee en is goed in wat ze doet. Wij raden haar absoluut aan!”

Amber Kwetsie – AB Nails

Een aantal random feitjes waar niemand om heeft gevraagd

N

Ik heb jarenlang een reisblog gehad dus ik kan wel stellen dat ik een echte reisfanaat ben. De teller staat inmiddels op 31 landen.

N

Ik woon samen met mijn vriend en twee katten (Mila & Maya)

N

Ik ben graag creatief bezig. Armbanden maken, fotograferen of geurkaarsen maken, you name it.

N

Ik word ontzettend blij van het creëren van mooie dingen

Wil je graag persoonlijk kennismaken?

Lijkt het je leuk om een call in te plannen om je wensen te bespreken, je vragen aan mij te stellen of gewoon eens te kletsen over je (nieuwe) onderneming? Lijkt me leuk! Hieronder kun je een meeting van een half uur met me inplannen, volledig vrijblijvend. Ik geef je advies over je nieuwe onderneming en beantwoord graag je vragen. Wie weet tot snel!