Leuk dat je er bent!

Wat ontzettend leuk dat je de tijd neemt om meer te weten te komen over het gezicht achter Global Graphics. Mijn naam is Britt van Dooren, webdesigner & grafisch vormgever. Opgegroeid in een klein dorpje in het altijd gezellige Brabant waar ik nog steeds met heel veel plezier woon. Sinds 2020 ontwerp ik brandings en websites voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers die hun business naar een nieuw level willen tillen óf die vanaf de start van hun business het belang van een pakkende huisstijl en converterende website inzien. 

Mijn doel is om jouw visie, verhaal en persoonlijkheid verwerken in een branding en/of website die volledig in lijn ligt met wat jij wil uitstralen zodat we alleen nog maar jouw droomklanten gaan aantrekken.

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

“Every great design begins with an even better story.”

Lorinda Mamo

Global Graphics | Webdesign & Grafisch ontwerp

Met mij samenwerken is een goed idee als..

N

Je op mij en mijn expertise durft te vertrouwen

N

Je op zoekt bent naar iemand op wie je ook in de toekomst kunt terugvallen als er aanpassingen gedaan moeten worden aan je website

N

Je graag met iemand samenwerkt die flexibel is en het oké vindt om met strakke deadlines te werken

N

Je jouw business serieus neemt, dit goed wil aanpakken en je bereid bent tijd te investeren zodat we samen iets moois kunnen neerzetten

Laat mij de taken overnemen waarin ík goed ben, zodat jij je kunt focussen op alles waar jíj goed in bent.

Mijn werk in cijfers

Inmiddels heb ik al 70+ klanten geholpen, 30+ websites ontworpen en gebouwd en 45+ designs opgeleverd. Wil jij weten wat ik voor je kan betekenen? Laten we een kennismakingsgesprek plannen om te kijken waar jij momenteel staat binnen je business en wat je precies nodig hebt. No strings attached!

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

words of endearment —

“Britt is een leuk mens die snel handelt en actief meedenkt met wat jíj als klant voor ogen hebt. Super service, ik kan niet anders zeggen!

Wendy Zuur - De Draadzaak

“Ik werd getipt om te werken met Britt. Wat ik direct super fijn vindt is als er snel geschakeld wordt en dat doet Britt. Daarnaast denkt Britt mee en voelt ze goed aan wat mijn website nodig heeft. Zonder al te veel woorden wist ze precies wat mooi was en paste dit toe op mijn website. Ik ben zelf helemaal niet handig op dit gebied, Britt neemt het uit handen en tipt mij af en toe over dingen die mijn website nog nodig heeft. Ik ben blij met Britt en zou haar zeker aan iedereen aanraden!”

Saskia de Vlieger - REWOMAN

Britt is heel fijn persoon om mee samen te werken. Ze heeft mijn wensen voor een nieuwe website heel goed vertaald naar een mooi sfeervol design. Dankzij heldere communicatie en een overzichtelijke werkwijze om de input en feedback te verwerken hebben we samen heel snel mijn website www.en-m.nl kunnen lanceren. Heel blij mee!”

Mariska Scheepstra - &M Weddings & Events

Een aantal random feitjes over mij

N

Reist graag en blogde hier ook over voordat ik startte met Global Graphics. De teller staat inmiddels op 31 landen.

N

Woont samen met haar vriend en twee katten (Mila & Maya)

N

Is graag creatief bezig. Sieraden maken, fotograferen & creatieve workshops volgen.

N

Lijkt bang voor kleur maar is het niet

N

Leert graag nieuwe vaardigheden

Wil je graag persoonlijk kennismaken?

Lijkt het je leuk om een call in te plannen om je wensen te bespreken, je vragen aan mij te stellen of gewoon eens te kletsen over je (nieuwe) onderneming? Lijkt me leuk! Hieronder kun je een meeting van een half uur met me inplannen, volledig vrijblijvend. Ik geef je advies over je nieuwe onderneming en beantwoord graag je vragen. Wie weet tot snel!