Onderhoud

Voelt het updaten van je website als een blok aan je been doordat je kennis mist in het onderhouden van je website?

De kans is groot dat je je tijd dan liever steekt in andere werkzaamheden rondom je business. Vooral omdat het onderhoud aan je website niet direct omzet op gaat leveren en daar je expertise en kennis ook niet ligt. Je beseft je overigens hoe belangrijk een up-to-date en veilige website is.

Je hebt vragen als: Voldoet mijn website wel aan alle eisen? Zijn de klantgegevens wel veilig? Hoe ga ik om met hackers en cyberaanvallen? En wordt er een backup gemaakt of ben ik alles kwijt als er een keer iets misgaat? Zoveel vragen waar jij je eigenlijk niet eens mee bezig wil houden. 

3
Website redesign - EMVA Support | Global Graphics
Casa Altavista mockup | Webdesign | Global Graphics
Ontslaghulp voor Werkgevers | Branding, webdesign & webdevelopment

Stop met aanmodderen 

De kans is groot dat jij, net als ik en een heleboel andere ondernemers, bent gaan ondernemen voor de vrijheid die het biedt. Je kunt zelf kiezen hoe je je dag invult en in principe hoef je alleen maar bezig zijn met taken die je leuk vindt. Vind je iets niet leuk? Dan doe je het gewoon niet. Helaas zou ik dat met het onderhouden van je website niet aanraden om zo problemen met je website te voorkomen. Het alternatief? Uitbesteden. Zo kun jij je focussen op de taken waarin jij goed bent en ben je niet bezig met werkzaamheden die je alleen maar energie kosten.

Dit kun je verwachten

In het basispakket zitten drie verschillende services, namelijk: het updaten van de software, het up to date houden van de plugins, en het voeren van beveiligingscontroles. Eventueel zorg ik ook voor een backup van je website. 

In het complete pakket ontvang je dezelfde services als in het Basispakket & meer. Hier komt bij: Technische ondersteuning. Dat houdt in dat je mij altijd een berichtje kunt sturen bij technische vragen. Of wanneer je bijvoorbeeld een aanpassing wil doen aan je website, maar je niet weet hoe je dit precies voor elkaar krijgt. Ik sta klaar voor al je vragen.

 

Het komt regelmatig voor dat na het updaten van je website bepaalde plugins niet meer werken. Of dat er plugins met elkaar botsen, waardoor er foutmeldingen ontstaan op je website en deze dus niet meer fatsoenlijk werkt.

Het vinden van de plugin die dit probleem veroorzaakt is dan niet altijd even gemakkelijk. Er zijn namelijk verschillende foutmeldingen, met elk een andere oplossing. Heb je het complete pakket bij mij afgenomen, dan los ik ook deze problemen kosteloos voor je op. Weer een zorg minder.

Wat is de investering?

Basis
onderhoud

 

Wekelijkse updates van software en plug-ins

Back-ups van de website

24/7 beveiliging 

24/7 Uptime Monitoring

Verdachte inlogpogingen blokkeren

Beveiligingscontroles

 

 

Per maand

€24.99

Extended
Onderhoud

 

Wekelijkse updates van software en plug-ins

Back-ups van de website

24/7 beveiliging

24/7 Uptime Monitoring

Verdachte inlogpogingen blokkeren

Beveiligingscontroles

Technische ondersteuning

Oplossen van bug fixes veroorzaakt door updates

per maand

€34.99

Veelgestelde vragen

Onderhoud

Hoe zit het met de facturatie voor de onderhoudsabonnementen?

Je kunt ervoor kiezen om het onderhoudsabonnement jaarlijks te laten factureren, maar normaalgesproken factureer ik per kwartaal. Het abonnement is dan ook per kwartaal opzegbaar. 

Wat als de website niet door Global Graphics is gemaakt?

Ook dan is het gewoon mogelijk om een onderhoudsabonnement af te nemen. Het kan wel zijn dat ik vooraf een kijkje neem in de backend van de website om te achterhalen hoeveel plugins de website bevat en welke plugins dit precies zijn. 

Welk onderhoudsabonnement raad je aan?

Dat hangt volledig af van de ingewikkeldheid van de website en het aantal plugins dat de website bevat. Als er veel plugins gebruikt worden die niet vaak gebruikt worden en niet met elkaar getest zijn, dan is de kans groot dat er regelmatig “problemen” ontstaan binnen je website. Dan raad ik altijd aan om voor het extended onderhoudsabonnement te gaan. 

Heb je een basis website met niet te veel gekkigheden, dan heb je aan het basis onderhoudsabonnement voldoende. We kunnen altijd eens (video)bellen zodat we samen een kijkje kunnen nemen welk abonnement het beste bij je past.

Geef vandaag nog het onderhoud van je website uithanden zodat jij je kunt focussen op de dingen die écht belangrijk voor je zijn.