JUUL. shoes Branding Bedankkaart | Global Graphics Creative Studio

De voordelen van een strippenkaart bij Global Graphics

Sinds vorige jaar bied ik niet alleen meer volledige webdesign- en designpakketten, maar ook strippenkaarten aan. De reden dat ik hiermee ben gestart is omdat ik het idee had dat ondernemers graag willen weten waar de uren naartoe gaan, zonder de hele tijd complete pakketten af te hoeven nemen. Er zijn vaak een heleboel losse taken die opgepakt moeten worden maar waar jij als drukke ondernemer geen tijd voor hebt of geen tijd voor vrij wíl maken, ook al weet je hoe belangrijk ze eigenlijk zijn. Zo wil je eigenlijk een aantal nieuwe social media templates laten maken, volledig in jouw huisstijl en gemakkelijk te vullen, heb je een nieuw aanbod gelanceerd (maar is daar nog niets over te vinden op je website) en heb je het onderhoud aan je website al een hele tijd laten verslonzen. 

Wat zijn de voordelen van zo’n strippenkaart?

CV Ontwerp | Grafisch ontwerp | Global Graphics

Flexibiliteit

Met een strippenkaart ben je een stuk flexibeler in het gebruik van de ontwerpuren. Zo kun je de uren verdelen over verschillende projecten, verschillende taken en verschillende maanden. Je strippenkaart is een jaar geldig dus je hebt een jaar de tijd om me in te zetten voor welke grafische/webdesign taak dan ook!

Geen langetermijnverplichting

Je kunt een strippenkaart afnemen wanneer je maar wil. Zijn je uren op? Dan neem je gewoon een nieuwe strippenkaart af. Je zit niet aan een abonnement of vaste kosten vast, wat veel ondernemers een fijn idee vinden. Wil je na één strippenkaart stoppen? Helemaal prima. Of wil je over een jaar grote aanpassingen gaan doen aan je website of je branding omgooien? Dan koop je tegen die tijd gewoon weer een nieuwe strippenkaart. Jij bepaalt.

Een betere relatie met de ontwerper

Omdat je voor meerdere klussen naar dezelfde ontwerper gaat weet deze precies hoe jouw merk(identiteit) in elkaar steekt. Je hebt vaker contact en dat zorgt voor een betere relatie met de designer. Uiteindelijk zal het designproces daarom ook sneller gaan, wat je ook weer terugziet in de kosten (zie de tip hieronder).

Kostenbesparing

Het aanschaffen van een strippenkaart is kostenbesparend, vooral als het maar een paar uur werk is of maar af en toe nodig is. Zo hoef je namelijk geen heel pakket af te nemen voor een aantal kleine taken, wat bij veel grafisch ontwerpers en webbouwers niet eens kan.

JUUL. shoes Branding Bedankkaart | Global Graphics Creative Studio

Tijdbesparing

Doordat er vaker wordt samengewerkt met dezelfde designer weet deze precies wat jouw wensen zijn en hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. De designer weet alle ins en outs van jouw branding en dat kan gebruikt worden bij de taken die gedaan moeten worden. Hierdoor kan er sneller worden geschakeld en een passend ontwerp worden neergezet. 

Er hoeft ook niet iedere keer een losse factuur gemaakt en voldaan te worden wanneer je weer gebruik hebt gemaakt van mijn diensten. Je voldoet het bedrag voor de strippenkaart één keer en dan kun je de komende weken of misschien wel maanden gebruikmaken van jouw saldo. Zeg maar doei tegen al die losse facturen!

Waarvoor kun je de strippenkaart inzetten?

Zoals ik al aangaf kun je me voor veel verschillende taken inzetten. Zo ontwerp ik volledige huisstijlen, flyers, powerpoints, bedankkaartjes, cv’s, social media templates, banners, visitekaartjes, cadeaubonnen, e-books, infographics, gratis weggevers en zélfs emailhandtekeningen. En dat allemaal mooi in jouw huisstijl zodat alle ontwerpen en uitingen mooi in één lijn liggen. 

Qua websites kun je bij me terecht voor een websitescan van je bestaande website om de huidige pijnpunten van je website te achterhalen, het ontwerpen van een website, het wekelijks of maandelijks onderhouden ervan, het nalopen van de klantreis zodat je meer verkopen uit je website haalt of gewoonweg het optimaliseren van je website (denk dan aan: het versnellen, gebruiksvriendelijker maken, of finetunen van je website). 

Global Graphics Creative Studio | Webdesign & Grafisch ontwerp

Hoe duur is een strippenkaart?

De prijs van zo’n strippenkaart hangt af van het aantal uren dat je wilt afnemen. Momenteel bied ik drie verschillende pakketten aan, waarvan één pakket met 10 uur, het tweede pakket met 15 uur en het derde pakket van 20 uur. De prijzen van de pakketten kun je hier terugvinden. 

Eens kennismaken om te kijken welk pakket het beste aansluit op jouw wensen of hoeveel tijd ik nodig denk te hebben voor de taken die jij in gedachte hebt? 

Related Posts:

Zo kies je een goede domeinnaam

Zo kies je een goede domeinnaam

Voordat je een website gaat (laten) maken, dien je eerst een domeinnaam aan te schaffen en een hostingabonnement af te nemen zodat je je website ook daadwerkelijk kunt laten draaien. Een domeinnaam kies je natuurlijk niet zomaar, want er zitten best wel wat...

read more
Alles over contactformulieren op je website

Alles over contactformulieren op je website

Als webdesigner kom ik op veel verschillende websites terecht. En tijdens het doorlopen van veel websites zie ik dat contactformulieren op veel verschillende manieren worden gebruikt. Sommige ondernemers hebben op iedere pagina een contactformulier staan waardoor je...

read more

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *