Global Graphics | Webdesign & Grafisch ontwerp

Let’s chat!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied? Wil je graag een samenwerking aangaan? Wil je gewoon even hallo zeggen? Vul het contactformulier hieronder in of stuur me een berichtje via één van mijn socials. Ik kom graag met je in contact! 

Liever een kijkje nemen in mijn agenda en direct een afspraak inplannen? Dat kan!

Vul het contactformulier in

Veelgestelde vragen

Grafisch ontwerp

Welke bestandsformaten krijg ik aangeleverd?

Bij afname van een design krijg je altijd verschillende bestanden aangeleverd. Welke bestanden dit zijn is een beetje afhankelijk van het soort design dat je afneemt.

Over het algemeen krijg je de bestanden altijd in PNG, JPEG en PDF aangeleverd.

Je krijgt nooit het werkbare bestand aangeleverd in verband met auteursrecht, tenzij je templates afneemt voor bijvoorbeeld Instagram, of tegen een meerprijs.

Lever je ook drukwerk?

Het is mogelijk om de bestanden (denk aan flyers, visitekaartjes, brochures en magazines) door mij te laten drukken. Dit doe ik overigens niet zelf, maar ik heb een aantal drukkers waar ik heel tevreden over ben. Je kunt er dus voor kiezen om dit door mij te laten doen. Laat dit alleen wel even weten. 

Wie heeft de rechten van het grafisch ontwerp?

De opdrachtgever is eigenaar van het grafisch ontwerp. Je mag het dus gebruiken waar en wanneer je maar wil. De auteursrechten blijven eigendom van Global Graphics. Dat houdt in dat je niet zonder toestemming het ontwerp mag aanapssen of het ontwerp mag doorverkopen, tenzij anders afgesproken natuurlijk. 

Wat moet ik aanleveren voor een nieuwe website?

Er zijn een aantal dingen die ik nodig heb om voor je aan de slag te kunnen. Ik heb er een uitgebreide blog over geschreven die je hier kunt terugvinden. 

Regel je ook mijn domeinnaam & hosting?

Normaalgesproken zit dit niet bij de webdesignpakketten inbegrepen. Maar heb jij er geen kaas van gegeten en weet je niet waar je moet beginnen? Dan neem ik dit graag uithanden. Je hosting en domeinnaam lopen dan via mij, waarna ik dit jaarlijks aan je doorfactureer. Geen probleem!

Hoe zit het met onderhoud aan mijn website?

Veel van mijn klanten willen niet continu bezig zijn met taken waar ze niet direct omzet uit halen. En dat snap ik! Daarom kun je bij mij een onderhoudspakket afnemen. Wat dit precies inhoudt en welk prijskaartje daaraan hangt kun je hier terugvinden. 

Nog vragen? Twijfel dan niet en neem contact met me op door het contactformulier op de contactpagina in te vullen, of door te mailen naar hallo@global-graphics.nl

Mag ik zelf aanpassingen doen aan mijn website?

Heb je je website door mij laten bouwen, dan kan het zijn dat je je afvraagt of je zelf aanpassingen mag doen aan je website. De gemaakte website is nu van jou, dus je mag ermee doen wat je wil. Houd er alleen wel rekening mee dat de gemaakte keuzes zijn gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid, SEO-technisch en natuurlijk ook met oog op design. Aanpassingen doen aan je website is daarom niet altijd aan te raden, maar het mag wél.

Heb ik voor iedere aanpassing een webdesigner nodig?

Nee, zeker niet. Je krijgt na oplevering van jouw website een handleiding van mij. Hierin staat heel gemakkelijk omschreven hoe je aanpassingen kunt doen aan je eigen website. Denk dan aan: het aanpassen van kleuren, teksten en foto’s.

Op welk platform wordt mijn website gebouwd?

Ik bouw alle websites via WordPress. Dit doe ik in combinatie met een builder, zoals bijvoorbeeld Divi of Elementor. Heb je een voorkeur voor een bepaalde builder? Laat het me tijdens ons kennismakingsgesprek weten!

Bouw je ook websites die al zijn ontworpen?

Het kan zijn dat je door een grafisch vormgever al een ontwerp hebt laten maken van jouw website zodat deze volledig in lijn ligt met jouw branding. Ik kan je zeker helpen bij het realiseren van een website aan de hand van dit ontwerp. Wél kijk ik graag met je mee naar de opbouw van de website. Want iets kan er natuurlijk heel mooi uitzien, dat betekent nog niet dat het ook goed werkt op een website. 

Je kunt hiervoor volledig vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen via deze link. 

Strippenkaart

Hoe lang is een strippenkaart geldig?

Een strippenkaart, ongeacht hoeveel uur deze bevat, is tot een jaar na afgifte geldig. 

Ontvang ik een fysieke strippenkaart?

Nee, met oog op duurzaamheid ontvang je geen fysieke strippenkaart. Alles gaat online.

Hoe gaat een strippenkaart in zijn werk?

Wanneer je een strippenkaart hebt afgenomen, is de kans groot dat je verschillende taken hebt die moeten gebeuren. Je geeft me een briefing over deze specifieke taken, waarna ik een inschatting maak hoeveel tijd me dit ongeveer gaat kosten. Nadat de taak is afgrond, geef ik je een update over de daadwerkelijke tijd die het heeft gekost. De gemaakte uren houd ik met een app bij, zodat we op de minuut weten hoeveel tijd het heeft gekost. 

Waarvoor kan ik een strippenkaart inzetten?

Een strippenkaart is op veel verschillende manieren in te zetten. Bekijk deze pagina om meer te weten te komen over waarvoor je de strippenkaart precies kunt inzetten.

Nog vragen? Neemt contact met me op door het contactformulier in te vullen of te mailen naar hallo@global-graphics.nl.

Hoeveel kost een strippenkaart?

Ik bied momenteel drie verschillende strippenkaarten aan. Een strippenkaart van 10, 15 of 20 uur, welke allemaal een jaar geldig zijn. Wil je weten welk prijskaartje hieraan hangt? Ga naar deze pagina.

Betaling

Dien ik een aanbetaling te doen?

Bij akkoord op de offerte dient er altijd een aanbetaling gedaan te worden van 50%. Deze dient te zijn voldaan voordat ik start met de werkzaamheden. 

Betaal je in termijnen? Dan doe je een aanbetaling van 25% (je eerste termijn). 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zit een kleine meerprijs aan verbonden in verband met de administratie die hiervoor moet worden geregeld, maar op die manier kun je wél in 4 termijnen betalen. 

Niet gevonden wat je zocht?

Vul het contactformulier hierboven in, stuur een mailtje naar hallo@global-graphics.nl of stuur me een berichtje via mijn socials.