Global Graphics | Webdesign & Grafisch ontwerp

Let’s chat!

Heb je een vraag over één van de diensten die ik aanbied, wil je graag een samenwerking aangaan of wil je gewoon even hallo zeggen? Vul het contactformulier hieronder in en ik neem binnen drie werkdagen contant met je op.

Sneller reactie nodig? Stuur me dan even een berichtje via één van mijn socials of de whatsapp-mogelijkheid op mijn website. Ik kom graag met je in contact!

Liever een kijkje nemen in mijn agenda en direct een afspraak inplannen? Dat kan!

Vul het contactformulier in

Contactgegevens

Bedrijfsnaam: Global Graphics

BTW-nummer: NL003523125B84 

KvK-nummer: 81057822

E-mail: hallo@global-graphics.nl

Veelgestelde vragen

Strippenkaart

Hoe lang is een strippenkaart geldig?

Een strippenkaart, ongeacht hoeveel uur deze bevat, is tot een jaar na afgifte geldig. 

Ontvang ik een fysieke strippenkaart?

Nee, met oog op duurzaamheid ontvang je geen fysieke strippenkaart. Alles gaat online.

Hoe gaat een strippenkaart in zijn werk?

Wanneer je een strippenkaart hebt afgenomen, is de kans groot dat je verschillende taken hebt die moeten gebeuren. Je geeft me een briefing over deze specifieke taken, waarna ik een inschatting maak hoeveel tijd me dit ongeveer gaat kosten. Nadat de taak is afgrond, geef ik je een update over de daadwerkelijke tijd die het heeft gekost. De gemaakte uren houd ik met een app bij, zodat we op de minuut weten hoeveel tijd het heeft gekost. 

Waarvoor kan ik een strippenkaart inzetten?

Een strippenkaart is op veel verschillende manieren in te zetten. Bekijk deze pagina om meer te weten te komen over waarvoor je de strippenkaart precies kunt inzetten.

Nog vragen? Neemt contact met me op door het contactformulier in te vullen of te mailen naar hallo@global-graphics.nl.

Hoeveel kost een strippenkaart?

Ik bied momenteel drie verschillende strippenkaarten aan. Een strippenkaart van 10, 15 of 20 uur, welke allemaal een jaar geldig zijn. Wil je weten welk prijskaartje hieraan hangt? Ga naar deze pagina.

Betaling

Dien ik een aanbetaling te doen?

Bij akkoord op de offerte dient er altijd een aanbetaling gedaan te worden van 50%. Deze dient te zijn voldaan voordat ik start met de werkzaamheden. 

Betaal je in termijnen? Dan doe je een aanbetaling van 25% (je eerste termijn). 

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Hier zit een kleine meerprijs aan verbonden in verband met de administratie die hiervoor moet worden geregeld, maar op die manier kun je wél in 4 termijnen betalen. 

Niet gevonden wat je zocht?

Vul het contactformulier hierboven in, stuur een mailtje naar hallo@global-graphics.nl of stuur me een berichtje via mijn socials.